Aktuellt

ITF samlar unik kompetens inom avancerade systemlösningar

Pressmeddelande 11 Sep, 2008

IT-företaget ITF tar nu en ledande position inom avancerad lagring och större systemlösningar, en marknad som värderas till flera miljarder kronor i Sverige. Flera nya specialister har rekryterats på kort tid för att möta den ökande efterfrågan på spetskompetens inom Unix, servrar och lagring – och de kommer att ledas av Jonas Goude som kommer från Atea och Ementor.

ITF fungerar som en rådgivare till företag och organisationer som vill använda sin IT-infrastruktur på bästa sätt. Bolaget har sedan tidigare flera namnkunniga specialister och med de nya rekryteringarna samlas en unik IT-kompetens under ett och samma tak.

- Jag är oerhört stolt över att ha rekryterat så erkänt duktiga experter. Det är ett bevis för att vi har ett attraktivt erbjudande med bland annat delägarskap och en miljö där specialister lockar till sig fler specialister, säger Jan Heivert, vd på ITF.

Jonas_Goude.jpg

Jonas Goude

Chef för kompetensområdet är Jonas Goude som närmast kommer från Atea och Ementor. Dessutom har ITF rekryterat bl.a. Christopher Poulain, Terje Lindholm, Christian Pallinder, Anders Pontusson och Kai Suomalainen.

ITF är verksamt över hela Sverige och har kontor i Stockholm och Göteborg. Företaget var ett av de första i Sverige med lösningar för virtualisering och har stor kompetens inom avancerade IT-lösningar och drift.

- Nu får vi en unik slagstyrka och ett kompetenskluster som är svårt att hitta någon annanstans. Vår aggressiva tillväxtplan ligger fast och vi kommer att fortsätta rekrytera, säger Jan Heivert.